Ofertă

Monitorizare Video

Toate studiile de specialitate recente confirmă faptul că introducerea camerelor de supraveghere reduc semnificativ criminalitatea, fiind și un important mijloc de descurajare, respectiv de prevenire a unor efracții, spargeri de locuințe, magazine, birouri, sedii ale agenților economici, etc.

Camerele de supraveghere pot fi folosite pentru a observa anumite zone mai puțin circulate sau, chiar pentru a înlocui paza umană, atunci când într-un anumit spațiu – sediul unei instituții, de exemplu – nu mai există personal angajat, contribuind decisiv la gestionarea securității obiectivului. Astfel de sisteme pot funcționa în mod continuu sau numai când este necesar, pentru a monitoriza anumite evenimente, asigurând totodată, stocarea imaginilor surprinse pentru orice perioadă de timp, acestea putând fi accesate oricând.


Soluția de MONITORIZARE VIDEO poate contribui la reducerea bugetului de securitate al unei firme, cu un procent de peste 50%, acest serviciu fiind în strânsă legătură cu cel de monitorizare și intervenție.


Contactează-ne

Protecție Proprietate

Lumea este într-o continuă schimbare, atât tehnologia cât și oamenii avansează, stilul nostru de viață se îmbunătățește însă, această transformare, din păcate nu este lipsită în totalitate de riscuri.

LEX GUARD SECURITY, societate de pază şi protecţie, cu sediul social în municipiul Reghin, judeţul Mureş, specializată în servicii de MONITORIZARE – MONITORIZARE VIDEO - INTERVENŢIE - PAZA OBIECTIVELOR ŞI A BUNURILOR, operează la nivel naţional, ca o structură specifică de apărare şi protecţie, dispunând de agenţi de intervenţie şi pază cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii.


Regăsiți mai jos câteva recomandări menite să vă ajute la protejarea familiei, a angajaților, a bunurilor şi să nu vă lăsați înşelați de persoane rău intenţionate.
• asiguraţi-vă un sistem de pază eficient și funcțional, atât ziua cât si noaptea;
• atenție la locurile în care vă depozitați valorile și, mai cu seamă, la persoanele care cunosc acest aspect;
• asiguraţi-vă uşile cu încuietori atipice sau cu cifru şi nu uitaţi importanta grilajelor; Sistemele de alarmare şi anunţare a efracţiilor sunt salutare, fapt pentru care nu ezitați să vă adresați unei firme de pază din zona care vă poate consilia pentru găsirea soluțiilor optime de prevenire și protecție.


Contactează-ne

Evenimente mari

Asigurarea securitatii la diferite evenimente – sociale, sportive, culturale, de afaceri, etc. - presupune un complex de măsuri specifice de pază și protecție, care să asigure buna desfășurare a manifestării.

Asigurarea securității pentru evenimente se face întotdeauna pe baza unui Plan de acțiune, avizat de organele în drept, care cuprinde toate elementele necesare desfășurării în bune condiții a evenimentului, tacticile, strategiile folosite, dotarea umană și materială, modul de acțiune în diferite situații, cooperarea cu organele de ordine sau cu alte structuri, etc., astfel încât, organizatorii, invitații, participanții la eveniment să fie protejați de orice incident sau eveniment neplăcut.


Managerii societății noastre care gestionează asigurarea securității pentru evenimente au o vastă experiență în domeniu - peste 25 de ani – iar agenții de securitate sunt, majoritatea, sportivi practicanţi ai diferitelor sporturi (lupte, haltere, culturism, arte marţiale, etc. ) Totodată, echipajele constituite pentru a participa la astfel de evenimente și a asigura buna desfășurare a acestora, din punctul de vedere al securității, sunt dotate cu autoturisme inscripţionate, aceste echipaje fiind selectate, atestate şi pregătite pentru prevenirea, depistarea, împiedicarea şi limitarea producerii de pagube beneficiarilor ca urmare a unor fapte care constituie infracţiuni şi/sau contravenţii.


Contactează-ne

Ne puteți contacta telefonic


Dispecerat:
+40 733 008 990
ADRESĂ

Lex Guard Security

str. Mihai Viteazu, nr. 17,
Reghin, jud. Mureș,,
Românialex-guard@yahoo.com

Buy now